Fa En

نکات مهم در رابطه با شیوه انبارداری

15 دی ، 1400
تیم فضاسازان امین

انبارداری سنتی و انبارداری مدرن از جمله موضوعاتی اند که امروزه دائما با یکدیگر مقایسه می شوند و افراد مختلفی که در زمینه انبار داری فعالیت می کنند، مایل اند که اطلاعات بیشتری پیرامون این دو موضوع به دست آورند و با مزایا و معایب انبار داری به دو سبک سنتی و نوین آشنا شوند. به همین خاطر است که تصمیم داریم در ادامه پیرامونتاثیر انبارداری هوشمند در کسب و کار، اطلاعاتی را در اختیارتان بگذاریم.

مشکلات انبارداری سنتی

در گذشته برنامه مدیریت انبار به سختی کنترل می شد و زمانی که همه چیز به صورت دستی مدیریت می شد، مشکلات بسیاری در این زمینه برای افراد به وجود می آمد. در آن زمان بزرگ ترین مشکلی که پیرامون مدیریت انبار به وجود می آمد، مربوط به فضای ناکافی انبار و همینطور عدم استفاده از بارکد بود و عوامل بسیار زیاد و متنوعی بر روی این موضوع تاثیر گذار بود. برای مثال می توان فرض کرد که اگر در انبار چند محصول قابل شمارش وجود داشت، به راحتی امکان محاسبه تعداد آن محصول وجود داشت و با روش سنتی ممکن بود تعداد آن محصول را به ثبت رساند ولی اگر اقلامی در انبار وارد شد که به راحتی قابل شمارش نبود، ممکن نبود تعداد آن ها را در نرم افزار انبارداری تحت وب اعمال نمود.

پربازدیدترین مطالب ما را از دست ندهید!

با وجود تمام این عدم مغایرت ها، اسناد به درستی اعمال نمی شد و اطلاعات به اشتباه هر ساله در روش انبار داری سنتی به انتقال در می آمد. بنابراین در روش انبار داری سنتی مشکلات زیادی به وجود آمد و کسب و کار ها تحت تاثیر منفی این نوع از مدیریت انبار در آمدند. مدتی بعد از ظهور این نوع مشکلات، افراد برای مقابله با این نوع مدیریت انبار به دنبال راه حل هایی بودند و در آخر راه حل هایی برای این نوع از مشکلات مدیریت انبار به روش سنتی به دست آمد.

مشکلات انبارداری سنتی

مشکلات انبارداری سنتی

مدیریت انبار به شیوه هوشمند به عنوان راه حلی برای برطرف سازی مشکلات مدیریت انبار به شیوه سنتی

بعد از مدتی پیشنهاد شد که برای بر طرف شدن مشکلاتی که در روند مدیریت انباری شرکت ها به روش سنتی به وجود می آید، افراد باید سیستم های جدید را متناسب با فن آوری های موجود برای مدیریت انبار خود گسترش دهند تا با کمک نرم افزار های انبار داری بتوانند به خوبی سطح خدمات به مشتری را بهبود ببخشند و هزینه ها را نیز کاهش دهند و بر اساس اسناد ثبت شده در نرم افزار حسابداری و بر اساس اطلاعات انبار به موقع و طبق اصول صحیح تصمیمات به موقعی بگیرند.

انبارداری هوشمند

انبارداری هوشمند

انبارداری هوشمند

طبق مطالعات انجام شده ۷۰ درصد از سازمان ها هم اکنون در تلاش اند تا بتوانند در سال های آینده از سیستم انبارداری هوشمند بهره بگیرند و طبق آمار و اطلاعات به دست آمده پیشبینی شده است که حتی خرده فروشان در آینده در کل حدود ۲ و نیم میلیارد دلار برای راه اندازی اینترنت اشیا هزینه نمایند. مدیریت انبار به صورت هوشمند، در واقع سیستم های هوشمندی اند که در آنها تمام و یا بخشی از فرآیند های موجود در انبار را به صورت خودکار به انجام می رسانند تا عملیات موجود در انبار با بهره وری و سودمندی بیشتر مدیریت شود.

اینترنت اشیا و هوش مصنوعی دو رکن بسیار مهم اند که برای اتصال هر فرآیند به کمک انبار های هوشمند می آیند تا انبار های هوشمند بتوانند تمامی وظایف خود را به صورت خودکار به انجام برسانند. این داده ها و اطلاعات همچنین در تمامی عملیات ها به سمت تجزیه و تحلیل پیش خواهند رفت و به بهبود روند فرآیند ها کمک می کنند. مطالعات هم چنین نشان می دهد که در آینده ای نزدیک ۷۰ درصد کل سازمان ها از این سیستم بهره خواهند برد.

مدیریت انبار هوشمند

مدیریت انبار هوشمند

مدیریت انبار به صورت هوشمند چگونه می باشد؟

انبار های هوشمند هم اکنون به عنوان سیستم هایی شناخته می شوند که در آنها تمام و یا بخشی از فرآیند های اعمال شده به صورت خودکار به انجام می رسند و به صورت فناوری های به هم پیوسته فعالیت ها را پیش می برند تا این چنین سودمندی انبار افزایش پیدا کند.

مزایای انبارداری هوشمند

مزایای انبارداری هوشمند

مزایای مدیریت انبار به صورت هوشمند چیست؟

فرایند های ذخیره سازی و انبار کردن و برچسب گذاری و موجودی به واسطه شیوه مدیریت انبار هوشمند به راحتی به انجام می رسند و به همین خاطر است که این شیوه از مدیریت انبار هم اکنون مهم ترین زنجیره تامین تدارکات و حمل و نقل در کسب و کار ها شناخته می شود و اگر افراد بتوانند با کمک فناوری هوشمند این عملیات را بهینه نمایند، قادر خواهند بود ترابری و تحویل را همانند سایر مراحل حمل و نقل به انجام رسانند.

از جمله مزایایی که انبارداری به شیوه هوشمند برای افراد به دنبال خواهد داشت این است که انبارداری به شیوه هوشمند نیاز افراد و کارمندان را به کار دستی کاهش می دهد و خطای انسانی را نیز به حداقل می رساند. به علاوه دقت در امور را بالا می برد و آسیبی که در پی عدم دقت به وجود می آید را به حداقل می رساند. همچنین سرعت در به انجام رساندن امور نیز با کمک این شیوه از مدیریت انبار داری بالا می رود. گزارش دهی و ایجاد استراتژی و تجزیه و تحلیل داده ها نیز با این شیوه از مدیریت به آسانی به انجام می رسد.

خطاهای انسانی که در مدیریت انبار به صورت سنتی

خطاهای انسانی که در مدیریت انبار به صورت سنتی

خطاهای انسانی که در مدیریت انبار به صورت سنتی نقش دارند

در مدیریت انبار به صورت سنتی ممکن است که افراد عمدا اشتباه نکنند ولی با این وجود چه به صورت فردی و چه به صورت محیطی ممکن است که عملکرد کارمند در انبارداری به شیوه سنتی چندان ایده آل نباشد و مشکلاتی در این زمینه به وجود آید. از جمله عواملی که به خطا کارمندان در انبار می افزاید و بر روی عملکرد آنها تاثیر می گذارد، خستگی می باشد که ممکن است به هر علتی کارمند احساس خستگی کند و همین بر روی عملکرد او تاثیر منفی بگذارد.

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
جهت ثبت درخواست خود برای قفسه بندی فضاسازان امین بر روی دکمه روبرو کلیک نمایید.
6LdUFzscAAAAANjBBYAwM-M5LGZ5P6wGdX-KZqwC